Ми з радістю готові допомогти вам у вирішенні вашого питання.

Олена
Менеджер

+38 066 907 0718

a

Євген Менеджер

+38 095 907 2008

Image Alt

Політика конфіденційності

  /  Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Основні поняття

Політика конфіденційності та захисту персональних даних
Загальні засади
Товариство з обмеженою відповідальністю «РОЯЛ СПАЙС», що зареєстроване належним чином і діє відповідно до законодавства України (далі – «РОЯЛ СПАЙС») бере на себе зобов’язання захищати конфіденційність персональних даних, осіб, які відвідали цей сайт (далі – “Сайт), (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створюючи комфортні умови використання Сайту для кожного користувача.
Збір та використання персональних даних
При використанні користувачем Сайту, РОЯЛ СПАЙС здійснюється обробка даних користувача, а саме:
– файли cookie;
– ір-адреси;
– параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).
Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи. Інші відомості стосовно трафіку, расової чи етнічної належності, філософських, політичних чи релігійних переконань, генетичні чи біометричні дані, членство у партіях чи спілках, дані про статеве життя чи сексульну орієнтацію користувача не обробляються і не зберігаються. РОЯЛ СПАЙС проводить збір даних про трафік з’єднання, браузер, дату та тривалість знаходження користувачем на Сайті.
Обробка персональних даних
Обробка і зберігання персональних даних здійснюється в дата-центрі, де розміщується обладнання, яке забезпечує належне функціонування всіх сервісів Сайту. Місце зберігання та обробки персональних даних: 10001, Житомирська обл., м.Житомир, вулиця Кооперативна, будинок 7
Метавикористання персональних даних
Персональні дані користувача використовуються для забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації.
Термін зберігання персональних даних
Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.
Використання файлів cookie
Cookie — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто, зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).
Важливо:
• при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються;
• у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача;
• відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.
РОЯЛ СПАЙС дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним. Для цього РОЯЛ СПАЙС необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сайту.
РОЯЛ СПАЙС використовує такі категорії файлів cookie:
– строго необхідні файли cookie — потрібні для пересування користувача по веб-сторінці, здійснення пошуку по Сайту, здійснення запам’ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.
– експлуатаційні файли cookie — агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси Сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія і т.д. Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.
– функціональні файли cookie — використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами. Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.
– цільові файли cookie — використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування Сайту.
– сookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:
Для більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, РОЯЛ СПАЙС користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, та інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.
Умови використання Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html
Управління файлами cookie:
Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того, щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.
Microsoft Edge – https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement
Mozilla Firefox – https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies
Google Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru
Opera – http://help.opera.com/Windows/11.50/ru/cookies.html
Safari for macOS – https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US
Важливо:
конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися; варто нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie; відключення файлів cookie може привести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту. Щоб звернутися до РОЯЛ СПАЙС з приводу використання файлів cookie, відправте повідомлення по електронній пошті на admin@ royalspiceua.com . Інформація про користувачів, яка отримана за допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.
Безпека неповнолітніх
Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. РОЯЛ СПАЙС дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв’язку з чим РОЯЛ СПАЙС звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використанні Сайту.
Взаємодія РОЯЛ СПАЙС з третіми особами стосовно персональних даних
РОЯЛ СПАЙС не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. РОЯЛ СПАЙС розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми РОЯЛ СПАЙС. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим РОЯЛ СПАЙС рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.
Захист персональних даних
РОЯЛ СПАЙС використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, РОЯЛ СПАЙС не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання РОЯЛ СПАЙС. РОЯЛ СПАЙС забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадковій втраті, знищенню або пошкодженню. РОЯЛ СПАЙС надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог РОЯЛ СПАЙС. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Умови доступу до персональних даних
Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних, на обробку цих даних або відповідно до вимог закону. Користувач має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом. Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.
Права суб’єкта персональних даних
РОЯЛ СПАЙС доводить до відома користувача про його права як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані РОЯЛ СПАЙС відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються РОЯЛ СПАЙС, будь ласка, звертайтеся до РОЯЛ СПАЙС: електронною поштою на admin@royalspiceua.com або напишіть листа на адресу: 10001, Житомирська обл., м.Житомир, вулиця Кооперативна, будинок 7
Зміна Політики
До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства. У випадку внесення істотних змін до цієї Політики РОЯЛ СПАЙС буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Доброго дня!

Дякую що вибрали нашу компанію